T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Şehit Erkan Pala İlkokulu

Şehit Erkan Pala İlkokulu

Telefon
0 212 614 04 14
Belgegeçer
0 212 614 04 13
WEB
https://sehiterkanpalailkokulu.meb.k12.tr
Adres
Rami Cuma Mahallesi Ayten Sokak No21 Eyüpsultan/İSTANBUL
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Temel Eğitim Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinden durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
Öğretmen :18
Öğrenci :497
Derslik :10
Çok Amaçlı Salon :2
Kütüphane Kitap Sayısı :450
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
09:00-14:40
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
1
Ulaşım
Okulumuza toplu taşıma araçları ile ulaşmak için; İETT veya özel halk otobüsü kullanılırsa 37E (Yıldıztabya - Eminönü), 37Y (Yıldıztabya - Vezneciler) otobüsleri, Minibüsler kullanılırsa da; Aksaray veya Topkapı´dan binilecek minibüsler kullanılabilir. (Rami Durağı) Metrobüs kullanılırsa; Metrobüs Edirnekapı durağında inip, üstte 37E ve 37Y İETT otobüsleri ile okulun köşesinde inebilirsiniz. Topkapı - Mescid-i Selam Tramvayının Rami durağı da okulumuza 500 metre uzaklığındadır
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İstanbul-Eyüpsultan Rami Toptancılar Sitesi ve Rami Açık Otopazarı civarı.Rami Meydan.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İstanbul - Eyüpsultan
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır